Stránky

středa 1. února 2012

Google Chrome: Uložte svá nastavení v účtu Google

Přihlášení a synchronizace 
Používáte ve svém prohlížeči Google Chrome záložky, rozšíření nebo aplikace? A líbilo by se vám mít stejné nastavení k dispozici i na jiném počítači s prohlížečem Chrome?

Nyní máte možnost synchronizovat a uložit nastavení prohlížeče ve svému účtu Google. Kdykoliv se pak přihlásíte z jakéhokoliv počítače s prohlížečem Google Chrome ke svému účtu, budete mít veškerá svá nastavení k dispozici.

Jak se přihlásit v Google Chrome ke svému účtu? 
V menu Možnosti otevřete položku Přihlásit se do služby Chrome a přihlaste se ke svému účtu Google.
Od tohoto okamžiku se stáváte prvním přihlášeným uživatelem a veškerá vaše nastavení prohlížeče Chrome jsou synchronizována a uložena online ve vašem účtu Google.

Více o možnostech synchronizace, odpojení účtu Google od Chromu a smazání synchronizovaných dat najdete v článku nápovědy Přihlášení do Chromu.

Pokud se budete chtít přihlásit ke svému účtu na počítači používaném jiným uživatel, nebo pokud naopak vy sami sdílíte svůj počítač s někým jiným, máte možnost přidat do Chromu další uživatele.

Jak přidat více uživatelů do prohlížeče Google Chrome? 
Otevřete záložku s osobními nastaveními prohlížeče Možnosti - Osobní údaje (chrome://settings/personal) a klikněte na tlačítko Přidat nového uživatele. Otevře se nové okno, ve kterém se nový uživatel může přihlásit ke svému účtu Google.

Více o správě uživatelů, jako například úpravy, přepínání a mazání uživatelů najdete v nápovědě Google Chrome v článku Správa několika uživatelů v prohlížeči Chrome.

Související obrázky 
 

Související články
Google Chrome Extension: Screen Capture
Google Docs: Dokumenty Google v režimu offline
Gmail: Vyzkoušejte Gmail v režimu offline
Google Calendar: Vyzkoušejte Kalendář Google v režimu offline

Všechny články a téma Google Chrome.

Související odkazy 
Přihlášení do prohlížeče Chrome

Související videa 
Google Chome: Singing in to Chrome (Přihlášení do Chromu)
Google Chrome: Adding new users (Přidání nového uživatele)