Stránky

Hledat Googlem

pondělí 12. října 2009

Google GMail Themes: Oživte svůj GMail novými motivy

Jak sám Google tvrdí, GMail je založen na myšlence, že e-mail může být intuitivnější, výkonnější, užitečnější a dokonce zábavnější. Jako své hlavní přednostmi uvádí účinné filtry proti nevyžádané poště - spamu, výkonné vyhledávání zpráv, neustále rostoucí prostor, integrovaný chat a přehledné uspořádání pošty pomocí štítků.

Všemi těmito vlastnostmi naplňuje Google myšlenku o intuitivnějším, výkonnějším a užitečnějším emailu. Ještě ale zůstává myšlenka emailu zábavnějšího. O její naplnění se z velké části mají postarat motivy. Podívejte se, jak se jim to daří.

Čtyři nové motivy


V nedávné době představil tým GMail čtyři nové motivy:
Ostrov Orcas - Orcas Island, Nejvyšší skóre - High Score, Trávník - Turf a Náhodný - Random.

V případě, že máte svoji poštu na GMail, pak si nové motivy můžete jednoduše prohlédnout a vybrat v Nastavení na záložce Motivy.
Pro ty, kteří GMail ještě nemají nebo i pro ty, kteří zatím motivům nevěnovali velkou pozornost a třeba i roky neustále používají klasický vzhled své pošty, nabízíme ukázku nových motivů, ale i několika starších. Posuďte sami, jestli je GMail s novými motivy zábavnější. My jsme některé z nich vyzkoušeli pro naši poštu a podle nás se Googlu docela povedly. A pokud se líbí i Vám a neumíte se rozhodnout jen  pro jeden oblíbený, zvolte Náhodný a GMail už za Vás bude vybírat každý den jiný motiv.




Starší motivy

Autobusová zastávka, Ninja, Čajovna a Terminál.








Další motivy

Graffiti, Planety, Zoozimpové, Sladkosti




Užitečné odkazy


Upozornění

Na závěr ještě upozornění. V době vzniku tohoto článku byly GMail Motivy dostupné pouze pro Internet Explorer 7.0+, Firefox 2.0+, Safari 3.0+ a Google Chrome.

Příjemnou zábavu nebo alespoň lehké pobavení s novými motivy GMail přeje tým Jirbar.com

7 nejoblíbenějších článků týdne

10 nejoblíbenějších článků za posledních 30 dnů

TOP 10 - Nejoblíbenější příspěvky

Přečtěte si také

Aktuální počasí a předpověď pro Brno, Česká republika